Ο έντονος καβγάς ζευγαριού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλίας, η μεγάλη αναταραχή, το… νύχι και η διακομιδή στο νοσοκομείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας λίγο πριν τις 5 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας και συγκεκριμένα στο «Διόνυσος», όταν ένα ζευγάρι καβγάδισε άγρια με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί όλο το ξενοδοχείο.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr το ζευγάρι είναι από την Πολωνία με τον άνδρα να εργάζεται το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα και την σύντροφο του να έχει έρθει στην πόλη προκειμένου να τον επισκεφθεί. Κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ τους με τη γυναίκα να φωνάζει και να αιμορραγεί πάρα πολύ στο ένα της δάχτυλο, του οποίου το νύχι φέρεται να αφαίρεσε βίαια ο σύντροφος της.

Η αναταραχή στο ξενοδοχείο ήταν μεγάλη για αρκετή ώρα, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη και σε σοκ λόγω της μεγάλης αιμορραγίας, γυναίκα, στο εφημερεύον χθες Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.