Παρουσιάστηκε η νέα πολυδύναμη κλινική της Λάρισας (φωτ.)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Σάββατο 27/06/2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, έγινε η παρουσίαση της νέας Γενικής Κλινικής που θα δημιουργηθεί στην πόλη.

Η νέα Κλινική, θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική και ολοκληρωμένη επένδυση στην Δευτερο-βάθμια Περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας, αφού είναι η πρώτη ‘εκ θεμελίων’ Γενική Κλινική που ιδρύεται για πολλά χρόνια.

Η επένδυση ύψους έξι εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (-6.500.000-), υλοποιείται από την γνωστή Οικογένεια της Λάρισας, του Γεώργιου Πίπη, Ιατρού – Οφθαλμοχειρουργού, ο οποίος μαζί με τον γιό του Αντώνη – επίσης Οφθαλμοχειρουργό που προ 2 ετών επέστρεψε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρλσρούης όπου εργάζονταν – θα συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της νέας Κλινικής.

Η νέα Κλινική 5.000 τετ. μέτρων, θα κατασκευαστεί στην περιοχή ‘ΜΕΖΟΥΡΛΟ’ πλησίον του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας και θα διαθέτει ογδόντα έξι (-86-) κλίνες, έξι (-6-) εκ των οποίων σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είκοσι ένα (-21) Τμήματα, έξι (-6-) Ιατρικά, Οκτώ (-8-) Υποστηρικτικά και επτά (-7-) Διοικητικά, θα είναι εξοπλισμένη με Ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και θα λειτουργεί προσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και κάθε υποστήριξη στους Ιατρούς – Συνεργάτες της, για την εκτέλεση των Ιατρικών τους πράξεων.

Διαβάστε περισσότερα στο larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.