Πενταπλάσια η ημερήσια κατανάλωση οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε ανακοίνωση του ΓΝΛ επισημαίνονται τα εξής:

«Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υποδέχεται και περιθάλπει ασθενείς που νοσούν από COVID – 19.

Στην δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στον Νομό μας και στην πόλη μας, μέσα από μία σειρά αποφάσεων και ενεργειών, στο πλαίσιο της διαχείρισης του οξύτατου αυτού προβλήματος, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποτελεσματική οργάνωση του, σε επίπεδο κλινικών, έμψυχου δυναμικού καθώς και εξοπλισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εγκατάσταση ενός 2ου αεροποιητή, στην υπάρχουσα δεξαμενή οξυγόνου, καθώς η εγκατάσταση λειτουργούσε κοντά στα όρια της.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία παρουσιάστηκαν, η ημερήσια κατανάλωση οξυγόνου είναι πενταπλάσια, με πλήρωση της δεξαμενής σε καθημερινή βάση.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 08.12.2020, ώστε σε ενδεχόμενη νέα αύξηση της κατανάλωσης ή επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.