Στη μονάδα εντατικής θεραπείας 34χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται η 34χρονη Λαρισαία η οποία το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης τραυματίστηκε σε τροχαίο στην περιοχή του Τυρνάβου.

Η γυναίκα που μεταφέρθηκε πολυτραυματίας αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα άκρα της.

Το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα κοντά στη στροφή προς τα λατομεία, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε η 34χρονη με το σύζυγό της επιστρέφοντας από Ελασσόνα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Πηγή: https://www.onlarissa.gr/2018/04/06/sti-monada-entatikis-therapeias-i-34chroni-larisaia-poy-traymatistike-sto-trochaio-exo-apo-ton-tyrnavo/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.