Λάθος ο λογαριασμός ρεύματος που έλαβε ιδιόκτητης ταβέρνας

Ευχαριστήριο απέστειλε στον βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλη Κόκκαλη ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στην Ελασσόνα με αφορμή και την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει ο ίδιος λόγω του αυξημένου λογαριασμού ρεύματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η εταιρία βρήκε το λάθος που έγινε και αποκαταστάθηκε τους ευχαριστούμε πολύ επίσης ευχαριστούμε πάντες για την στήριξη όλους τους συναδέλφους μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλαν το πρόβλημα !!!

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Βασίλη Κόκκαλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη του σε όλα τα επίπεδα που έφτασε το θέμα στην Βουλή τέτοιους πολιτικούς θέλουμε δίπλα στον απλό πολίτη ..

Σας ευχαριστούμε όλους είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε δεν ζητάμε να μην πληρώνουμε ζητάμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί !!

Η αντίδραση και μαζική κινητοποίηση των φορέων και των ΜΜΕ καθώς και του Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βασίλη Κόκκαλη, που έφερε το θέμα στη Βουλή, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία και ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να τους ανακοινώσουν πως αποκαταστάθηκε ο λάθος εκκαθαριστικός λογαριασμός που εστάλη στην επιχείρηση».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.