«Λίφτινγκ» στους δρόμους της Λάρισας με ασφαλτοστρώσεις 2,9 εκ. ευρώ

Να περιορίσει τα προβλήματα που υφίστανται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Λάρισας προσδοκά η δημοτική αρχή καθώς στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να δημοπρατηθούν έργα συνολικού ύψους 2,9 εκ. ευρώ, τα οποία αφορούν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Λάρισας, στη Γιάννουλη, αλλά και σε αγροτική οδοποιία.

Συγκεκριμένα, τα 1,6 εκ. ευρώ αφορούν ασφαλτοστρώσεις εντός της Λάρισας, 300.000 ευρώ στη Γιάννουλη και 500.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν άλλες 500.000 ευρώ που αφορούν κονδύλι για συντηρήσεις οδοστρωμάτων.

Οι εργασίες εντός της πόλης θα γίνουν στους πλέον προβληματικούς δρόμους, ενώ υπενθυμίζεται πως θα εξαιρεθεί το τμήμα από την Τρίγωνη πλατεία μέχρι το σταθμό το ΟΣΕ, το οποίο σχεδιάζεται να μπει στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Σημειώνεται τέλος πως αρχές του ερχόμενου μήνα θα περάσουν από την οικονομική επιτροπή του δήμου Λαρισαίων τα έργα για τις παρεμβάσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ηπείρου, συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκ. ευρώ.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/05/18/megalo-liftingk-stous-dromous-tis-larisas-asfaltostrosis-29-ek-evro-kalokeri/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.