Λήστεψαν 51χρονο στην είσοδο του σπιτιού του στη Λάρισα

Oτι έπεσε θύμα ληστείας κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ένας 51χρονος Αλβανός υπήκοος. Ο 51χρονος κατήγγειλε πως ενώ έφθανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στο κέντρο της Λάρισας, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον λήστεψαν.

Ο 51χρονος, λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα, προχώρησε σε ανάληψη 900 ευρώ από ATM, στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Χωρίς να αντιληφθεί κάτι το ιδιαίτερο ακολούθησε τη διαδρομή για να πάει στο σπίτι του, στην οδό Ασκληπιού. Ωστόσο φθάνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία, άγνωστος ή άγνωστοι τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του αφαίρεσαν τα χρήματα που λίγο νωρίτερα είχε εισπράξει από το τραπεζικό ATM.

Ο 51χρονος από το χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στον δρόμο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν σι Πρώτες Βοήθειες. Ο 51χρονος σημειώνει στην καταγγελία του στην ΕΛΑΣ. πως δεν κατάφερε να δει τον δράστη ή τους δράστες. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.