Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό καταστήματος Λαρισαίου

SANYO DIGITAL CAMERA

Με δυναμική τους παρέμβαση το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, δεκάδες μέλη οργανώσεων και φορέων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις περιουσιών, ματαίωσαν την προγραμματισμένη για σήμερα διαδικασία πλειστηριασμού, εκ μέρους τραπεζικού ιδρύματος, του καταστήματος Λαρισαίου επιχειρηματία, για οφειλή 69.000 ευρώ.

Πρόκειται, ειδικότερα για τον Λαρισαίο που είχε προ ημερών απευθύνει έκκληση για βοήθεια, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, σήμερα, ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των Κατασχέσεων και των Πλειστηριασμών, της Γραμματείας Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λάρισας, μέλη της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, εκπρόσωποι της παράταξης Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων, ενώ παραβρέθηκε και εκπρόσωπος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» από την Αθήνα.

Οι συγκεντρωμένοι, παρατάχθηκαν στην είσοδο της αίθουσας όπου θα γινόταν ο πλειστηριασμός, άνοιξαν πανό και εμπόδισαν την είσοδο στους αρμόδιους συμβολαιογράφους, με αποτέλεσμα την ματαίωση της διαδικασίας.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και αρκετοί άνδρες της ΕΛ. ΑΣ., χωρίς όμως να χρειαστεί να παρέμβουν.

Επισημαίνεται ότι η Πρωτοβουλία Λάρισας Κατά των κατασχέσεων και των Πλειστηριασμών, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τα μέλη της, στο τηλέφωνο 6974 485740.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/06/07/mateosan-ton-plistiriasmo-katastimatos-lariseou-dynamiki-paremvasi-sto-irinodikio-foto/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.