Με ενωτικό πρόσημο η υποψηφιότητα Καλογιάννη για την ΚΕΔΕ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες ενόψει των εκλογών για τα όργανα Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με την ημερομηνία να έχει οριστεί για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Προφανώς αυτές τις ημέρες και μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες τα τηλέφωνα των αυτοδιοικητικών θα «πάρουν φωτιά», καθώς πολλά διακυβεύονται από τη σύνθεση που θα έχει το προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε αυτή τη μάχη μετέχει ενεργά ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος θα ηγηθεί του συνδυασμού «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία».

Με δεδομένους τους συσχετισμούς που υπάρχουν στο συγκεκριμένο εκλογικό σώμα, η υποψηφιότητα Καλογιάννη έχει ως κεντρικά μηνύματα αφενός την ενότητα αυτοδιοικητικών δυνάμεων προς μια προοδευτική κατεύθυνση και αφετέρου τη δημιουργία «μεγάλου μετώπου αντίστασης απέναντι στις αρνητικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές για την Αυτοδιοίκηση» όπως επισημαίνει σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης θα πορευτεί προς την κάλπη, καθώς έχει δεδομένη εμπειρία από εκλογικές μάχες, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα μίλησε με αυτοδιοικητικούς όλης της χώρας με τους οποίους υπήρξε συναντίληψη σχετικά με την «επόμενη ημέρα» στην ΚΕΔΕ, όπως και συνολικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση…

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.