Με ποιους θα πάει στις εκλογές του 2023 ο Αγοραστός

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, με 70% αποδοχή σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις, ετοιμάζεται και για την τέταρτη εκλογική του αναμέτρηση διεκδικώντας ανανέωση της θητείας του.

Ο Κώστας Αγοραστός έχει συγκροτήσει δυνατά ψηφοδέλτια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας και ακόμη και απώλειες ισχυρών στελεχών, όπως π.χ. του Τσιάκου στην Καρδίτσα το 2019, που πήγε για δήμαρχος, τις υπερκαλύπτει. Με ποιους θα προχωρήσει όμως στη νέα εκλογική αναμέτρηση του 2023; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κορμός θα παραμείνει ο ίδιος με στοχευμένες προσθήκες προσωπικοτήτων.

Στα Τρίκαλα με δεδομένο ότι θα τεθεί εκ νέου επικεφαλής ο Χρήστος Μιχαλάκης (… εκτός συγκλονιστικού, συγκλονιστικότατου, απροόπτου) το ψηφοδέλτιο δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές. Μπάρδας, Γακόπουλος, Νάτσινα θεωρούνται επίσης σίγουροι, ενώ δεδομένου ότι ο Μπουτίνας δήλωσε πως αποχωρεί για να διεκδικήσει τη δημαρχία στην Καλαμπάκα γίνονται ήδη κινήσεις για να καλυφθεί το εκεί κενό και οι πληροφορίες λένε ότι έχουν μπει στο “στόχαστρο” δυο-τρία εξαιρετικά στελέχη. Κατά τα λοιπά ακούγεται πως πιθανόν να επιστρέψει ο Αναγνωστόπουλος, ενώ όσον αφορά τη διεύρυνση λέγεται πως είναι σε ανοιχτή γραμμή με δημοτικούς συμβούλους και από τους τέσσερις Δήμους του νομού μας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι με τον νέο εκλογικό Νόμο μειώνονται οι εκλόγιμες θέσεις στα Τρίκαλα και θεωρούνται “ταβάνι” οι τέσσερις (4).

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.