Μετακομίζει στα Τρίκαλα η μαγείρισσα του MasterChef

Για τα μάτια του αγαπημένου της

Ερωτευμένη είναι η Μάρλεν Γρυντάκη και για χάρη του έρωτα της ετοιμάζεται να μετακομίσει στα Τρίκαλα.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε στον αγαπημένο της αλλά και στις ανασφάλειες που είχε σε μικρότερη ηλικία.

«Αυτή τη στιγμή είμαι εκτός δουλειάς και ετοιμάζομαι να πάω σε μια άλλη πόλη αλλά θα πηγαινοέρχομαι για δουλειές» ανέφερε αρχικά η Μάρλεν Γρυντάκη και πρόσθεσε: «Ερωτεύτηκα, βλέπω καρδούλες παντού και σκέφτομαι να μετακομίσω σε άλλη πόλη για αυτό τον λόγο. Θα πάω στα Τρίκαλα και θα πηγαινοέρχομαι Αθήνα λόγω της δουλειάς. Θα κάνουμε και διάφορα εκεί πέρα γιατί είναι και εκείνος μάγειρας, οπότε θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Τον ήξερα περίπου δυο χρόνια, μιλούσαμε συναδελφικά, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και έδεσε το γλυκό».

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του MasterChef σημείωσε: «Ήμουν από μικρή τροφαντή, μου αρέσει να τρώω» και πρόσθεσε πως: «Στο σχολείο δεν δέχθηκα ακριβώς bullying, αλλά κάπου στην έκτη δημοτικού ντρεπόμουν πάρα πολύ για το στήθος μου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά φορούσα μπουφάν. Έλιωνα, αλλά περίμενα να τελειώσει το σχολείο ώστε να μπορέσω να το βγάλω».

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.