Μητέρα 4χρονης: Καμία σκευωρία, το παιδί περιέγραψε το βίωμα του στα χέρια του πατέρα του

Αναστάτωση επικρατεί στα Τρίκαλα με την υπόθεση του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη τους. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια το μεσημέρι της Παρασκευής και αμέσως μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η μητέρα της 4χρονης μίλησε στον ALPHA για την καταγγελία που έκανε στον πρώην σύζυγό της, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία σκευωρία σε βάρος του και ότι βασίζεται σε όσα αναφέρει η κατάθεση του παιδιού τους. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο παιδί μου και σε αυτές τις πάνω από 40 περίπου σελίδες (της κατάθεσης), όπως και στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί η αντίθετη πλευρά επιλέγει να δημοσιοποιεί μόνο τις τελευταίες δυο σελίδες από την κατάθεση της μικρής, η οποία μικρή έδωσε μετά από πολύ ώρα» λέει η 23χρονη πρώην σύζυγος του αστυνομικού.

«Μιλάμε για ένα 4χρονο παιδί, το οποίο ήθελε να φάει, να παίξει, βρισκόταν σε ένα περιβάλλον όπου δεν ήξερε κανέναν και προφανώς ζητούσε την μαμά του» προσθέτει.

Η 23χρονη μητέρα δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει σκευωρία σε βάρος του πρώην συζύγου της και όπως λέει το παιδί εξετάστηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο όπου κατέφυγε αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την κακοποίηση.

«Τα όσα είπε, αναίρεσε με δικά της λογάκια μετά από πολλές ερωτήσεις και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το παιδί είναι κουρασμένο, είναι ταλαιπωρημένο, είναι φοβισμένο» αναφέρει. Και προσθέτει: «Δεν φοβάμαι κανένα είδους απειλή σε αυτές τις 40 σελίδες περιγράφει αναλυτικά το βίωμα του, το βίωμα που πέρασε στα χέρια του πατέρα του τα όσα περιγράφει… όχι ότι είμαι μάνα της, ο κάθε περαστικός θα του προκαλέσει φρίκη».

Τέλος, για την 23χρονη ο πιο σημαντικός περιορισμός που επιβλήθηκε στον πρώην σύζυγό της είναι ότι μπορεί να βλέπει την 4χρονη μόνο παρουσία ειδικού συμβούλου. «Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας προστατεύουν το παιδί», λέει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.