Μητέρα βρέφους η 40χρονη που δίνει μάχη ζωής στην εντατική από στρεπτόκοκκο

Φωτογραφία αρχείου

Ο στρεπτόκοκκος έστειλε την 40χρονη μητέρα στην εντατική νοσοκομείου στη Λάρισα. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, σύμφωνα με τους γιατρούς…

Ο στρεπτόκοκκος την έστειλε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στη Λάρισα αποφάσισαν ταχύτατα ότι έπρεπε να νοσηλευτεί στην εντατική. Η νεαρή μητέρα δίνει μάχη ζωής, με τους στενούς συγγενείς και φίλους της να αγωνιούν. Όλοι περιμένουν μια ευχάριστη είδηση. Έχουν ήδη ενημερωθεί για τους κινδύνους και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τους γιατρούς να περιμένουν να ανταποκριθεί ο οργανισμός της 40χρονης στην αγωγή που της έχουν χορηγήσει.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση μία 40χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται με στρεπτόκοκκο. Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr είναι μητέρα ενός βρέφους, εισήχθη την Τρίτη 4 Ιουλίου με σοβαρά συμπτώματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με την κατάστασή της να κρίνεται από τους γιατρούς ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης εξειδίκευσης του απαιτούμενου ιατρικού μηχανήματος που μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τη νοσηλεία της συνδράμουν γιατροί και υγειονομικό προσωπικό από το έτερο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας “Ελευθερία”, η 40χρονη, που δίνει μάχη για τη ζωή της διαγνώστηκε με πυογόνο στρεπτόκοκκο, το πρώτο περιστατικό τη φετινή χρονιά, σημαίνοντας συναγερμό στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι αναγκαία η διερεύνηση των επαφών και η λήψη μέτρων Δημόσιας Υγείας πέραν της συλλογής των επιδημιολογικών δεδομένων για το νόσημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.