Μουζάκι: Η μητέρα της φαρμακοποιού και η άγνωστη ιστορία με τον Καραϊβάζ

Συγκλονισμένη από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δηλώνει η μητέρα της Ευδοκίας, της 43χρονης φαρμακοποιού που έχασε τη ζωή της μετά τη φονική κακοκαιρία «Ιανός» στο Μουζάκι Καρδίτσας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Είναι σαν να ξαναζώ αυτές τις ώρες που ψάχναμε την κόρη μου» είπε με λυγμούς, στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επτά μήνες μετά την τραγωδία.

«Και σε αυτόν έστησαν ενέδρα θανάτου κοντά στο σπίτι του και η κόρη μου βρέθηκε σε έναν δρόμο-παγίδα θανάτου ανυποψίαστη, όπως ανυποψίαστος ήταν και ο Γιώργος Καραϊβάζ» περιέγραψε η μητέρα της άτυχης φαρμακοποιού.Η 43χρονη Ευδοκία παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισος, όταν φούσκωσε εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της διήρκησαν 6 ημέρες. Την είδηση ότι είχε βρεθεί σορός κάτω από ποσότητα λάσπης, είχε μεταδώσει πρώτος ο Γιώργος Καραϊβάζ.

«Αυτός ο άνθρωπος χειρίστηκε αυτό το θέμα της απώλειας της κόρης μου με τόσο συγκινητικό τρόπο, σαν να ήταν δικός του άνθρωπος. Τα ίδια συναισθήματα νιώθω κι εγώ, μου ξεριζώνεται η ψυχή σαν να χάθηκε πάλι ένας δικός μου άνθρωπος».

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να βρεθούν οι δολοφόνοι για να δικαιωθεί η ψυχή του, γιατί έφυγε τόσο άδικα.

Συγγενής της 43χρονης Ευδοκίας αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πρόσφατα ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της άτυχης φαρμακοποιού. «Τόσο ενδιαφέρον από δημοσιογράφο… δεν έχω λόγια. Είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βρει την Ευδοκία εκεί ο Γιώργος».

Ο χρόνος πάντως δε γιατρεύει την πληγή της μητέρας της Ευδοκίας. «Όσο περνάει ο καιρός και μεγαλύτερη γίνεται η αίσθηση της απώλειας. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω τη ζωή μου, ήταν συνυφασμένη με τη δική της. Μου λείπει το γέλιο

της… ακούω βήματα στη σκάλα και χτυπά η καρδιά μου, νομίζοντας πως θα έρθει» καταλήγει.

Η μητέρα της φαρμακοποιού κλείνοντας ανέφερε ότι αναμένεται το πόρισμα του ανακριτή. «Ελπίζουμε να βρούμε δικαίωση και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το ίδιο πιστεύω και για τον Γιώργο Καραϊβάζ«.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.