Νέα επικίνδυνη… μόδα στη Λάρισα: Κλέβουν τις πινακίδες σήμανσης για να τις πουλήσουν για σίδερο!

Μία νέα άκρως επικίνδυνη… μόδα εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στη Λάρισα, από επιτήδειους που για λίγα ευρώ, δε διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και ανυποψίαστους οδηγούς!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, προ ημερών οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διαπίστωσαν με έκπληξη πως στο οδικό δίκτυο προς την ορεινή Σπηλιά του Κισσάβου, «εξαφανίστηκαν» δεκάδες πινακίδες σήμανσης!

Διερευνώντας επισταμένως το ζήτημα, διαπιστώθηκε πως είχαν ξηλωθεί από τις τσιμεντοκολόνες στήριξης, περίπου 70 πινακίδες σήμανσης, σε έναν από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους του νομού Λάρισας!

Αυτονόητα καταλαβαίνει κανείς τον κίνδυνο για κάποιο διερχόμενο οδηγό και πολύ περισσότερο νύχτα ή με συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

Ήδη, με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, έχει πραγματοποιηθεί καταγγελία – μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία, προκειμένου να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες έρευνας και εντοπισμού των ανεγκέφαλων δραστών.

Παράλληλα, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας έχει ξεκινήσει εκτεταμένους ελέγχους στο οδικό δίκτυο της επαρχίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το λυπηρό αυτό φαινόμενο έχει λάβει χώρα και σε άλλα σημεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.