Νέες διαρρήξεις αυτοκινήτων στα παράλια του νομού Λάρισας

Δύο ακόμα αυτοκίνητα διέρρηξε τα τελευταία 24ωρα ο «ποντικός» των παραλίων του νομού Λάρισας, ο οποίος με τον συνεργό του εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία και με μια καινούργια σχετικά μέθοδο, κατεβάζουν τα παράθυρα αυτοκινήτων και εκτός από χρήματα κλέβουν ό,τι τους φανεί χρήσιμο ή ό,τι ενδεχομένως μπορεί να μεταπωληθεί. Όπως για παράδειγμα κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, μικροσυσκευές κ.λπ., αλλά και ατομικά έγγραφα όπως άδειες κυκλοφορίας, άδειες οδήγησης και τραπεζικές κάρτες, έγγραφα που απαιτούν επανέκδοση.

Οι κλέφτες, επιλέγουν ένα σταθμευμένο ΙΧ που καλύπτεται από άλλα παρκαρισμένα τριγύρω ώστε δύσκολα να γίνουν αντιληπτοί, κατεβάζουν το τζάμι με κάποιο εργαλείο, βάζουν μέσα το χέρι, ανοίγουν την πόρτα και παίρνουν ότι βρουν.

Την Παρασκευή το απόγευμα Λαρισαία που πάρκαρε το αυτοκίνητό της στον Αγιόκαμπο, απέναντι από τον Λιμενικό σταθμό, βρήκε το αμάξι ανοιχτό και το πορτοφόλι της με 600 ευρώ, το οποίο είχε κρύψει κάτω από το κάθισμα του οδηγού, να έχει κάνει φτερά.

Παρόμοια διάρρηξη ΙΧ σημειώθηκε και στην Κουτσουπιά με τον ιδιοκτήτη να ενημερώνει τηλεφωνικά την αστυνομία χωρίς να κινήσει νομικές διαδικασίες κατά αγνώστων.

Πριν από δέκα ημέρες είχαν σημειωθεί άλλες δυο διαρρήξεις στα παράλια της Λάρισας. Η μία στο Στόμιο όπου άνοιξαν το πόρτ μπαγκάζ αυτοκινήτου 41χρονου Τρικαλινού και της συζύγου του, από το οποίο πήραν μία τσάντα ώμου και μία “μπανάνα” με λεφτά κλειδιά και έγγραφα.

Η άλλη διάρρηξη έγινε σε ΙΧ 52χρονου Δραμινού, ο οποίος προερχόμενος από διακοπές είπε να κάνει και ένα μπάνιο στην Κουτσουπιά. Οι κλέφτες άνοιξαν το τζάμι και πήραν δύο τσάντες με έγγραφα και χρήματα.

Πηγή: Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλης Κακάρας Ελευθερία)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.