Νύφη και γαμπρός το «έσκασαν» με μια βέσπα-αντίκα

Ο Νίκος Γιαννακούλας και η Γκέλυ Κουτρούμπελα, Λαρισαίοι και οι δύο, αναζητούσαν κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό για μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, την ημέρα που θα παντρευόντουσαν.

Και το βρήκαν σε μια κατακόκκινη βέσπα, με “καλάθι” -για τον συνοδηγό, μια δημιουργία του Βολιώτη Αδάμ Σκούφου, ο οποίος ξεκίνησε από χόμπι, να συλλέγει και να ανακατασκευάζει, με πολύ μεράκι, παλιά, ιδιαίτερα οχήματα και κατέληξε σε μια επιχειρηματική ιδέα, που, αν μη τι άλλο, αποπνέει νοσταλγία.

«Όλα ξεκίνησαν το 2008, οπότε και άρχισα να συλλέγω παλιά οχήματα, βέσπες, το θρυλικό βανάκι της δεκαετίας του ’70, ταχυδρομικά ποδήλατα της δεκαετίας του ’60. Τα ανακατασκεύαζα ακριβώς όπως το πρωτότυπο, είχα -και έχω- πολύ μεράκι. Και τα είχα για προσωπική μου χρήση. Λίγο πριν την πανδημία, είδα ότι μια εταιρεία στην Αθήνα διέθετε τέτοια οχήματα προς ενοικίαση για κοινωνικές εκδηλώσεις. Και σκέφτηκα “γιατί όχι;”. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το Rent A Vintage, με έδρα στον Βόλο».

Το μοντέλο της κόκκινης βέσπας, στην αυθεντική του έκδοση δεν κυκλοφορεί με θέση για τον συνοδηγό. Η προσθήκη έγινε δια χειρός του κ.Σκούφου -σε μια βέσπα-αντίκα, 200 cc.

Χθες, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, η κόκκινη βέσπα ήταν σε αναμονή, στη Νεάπολη της Λάρισας, περιμένοντας τον γαμπρό. Ο Νίκος πήγε στην εκκλησία με το στολισμένο όχημα. Όταν τελείωσε το μυστήριο, πήρε τη βέσπα, πήρε και τη Γκέλυ και μαζί ξεκίνησαν το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους.

Δείτε φωτό:

 

Πηγή: onlarissa.gr