Ο αγρότης από τα Φάρσαλα για GNTM: «Πέρασαν άτομα διότι είχαν κάποιο βύσμα»

Ο Πασχάλης από τα Φάρσαλα βρέθηκε στο πλατό του Greece’s Next Top Model και ενθουσίασε τους κριτές του διαγωνισμού τόσο με τον χαλβά που τους πρόσφερε όσο και με την σέξι εμφάνιση του. Ωστόσο υπήρξε κάτι πάνω του που προβλημάτισε την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού του Star Channel, και αυτό ήταν το χαμηλό ύψος του υποψηφίου.

Ο Πασχάλης Ηλιάδης, με ύψος 1,79 αν και πήρε τα πολυπόθητα «ναι» έφτασε μέχρι τη φάση των Bootcamp όπου και κόπηκε.

Το πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός αγρότης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και πέταξε τα… βέλη του στην παραγωγή καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, υπήρξαν υποψήφιοι οι οποίοι πέρασαν στον διαγωνισμό καθώς είχαν βίσμα.

«Πήγα μέχρι και το Bootcamp και μετά έφυγα. Με έκοψαν γιατί το ύψος μου ήταν πολύ χαμηλό σε σχέση με τα δεδομένα που ζητούσαν, είναι 1,79. Δεν ήμουν αυτό που ζητούσαν. Καλώς ή κακώς φύγαμε, τελείωσε εκεί το παιχνίδι, προχωράμε. Είναι πολύ δυνατοί οι κριτές, αλλά δεν είναι 100% στο κομμάτι του μόντελινγκ. Πέρασαν άτομα που δεν ήταν να περάσουν, διότι είχαν κάποιο βύσμα, είχαν κάτι άλλο. Με γεια μου, με χαρά μου. Σκαλίζω, τσαπίζω… Αν μπορούν ας το κάνουν και άλλοι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Ηλιάδης.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.