Ο Αλέξης Τσίπρας στη Λάρισα

Το Σάββατο 7 Μαρτίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα βρεθεί στη Λάρισα και την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την Κυριακή από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής «κλειδώνοντας» με αυτόν τον τρόπο την επίσκεψή του. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και σχετικό σχόλιο της στήλης της περασμένης Παρασκευής.

Αυτή καθ’ αυτή η διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη προφανώς και θα σφραγιστεί από την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όμως θα έχει και ευρύτερο ενδιαφέρον καθώς θα αναπτυχθούν κρίσιμα ζητήματα για το πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή με σκοπό σ’ αυτή τη «ζύμωση» να μετέχουν εκπρόσωποι φορέων και αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις εργασίες του προσυνεδρίου θα αναπτυχθούν οι παρακάτω έξι θεματικές: Νέα ΚΑΠ. Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Αγροτικός Τομέας. Ο ρόλος του Συνεργατισμού – Συνεταιρισμού στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα. Μεταποίηση – Εξωστρέφεια – Αγροτική Διασύνδεση. Εκπαίδευση, Καινοτομία και Ποιότητα Αγροτικής Παραγωγής. Κόστος Παραγωγής – Εισόδημα – Εργασιακές και Κοινωνικές Σχέσεις.
Από το larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.