Ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας διαψεύδει ότι γνώριζε για το έγγραφο συναίνεσης εμβολιασμού

Ξεκάθαρος ότι δεν γνώριζε για το έγγραφο συναίνεσης εμβολιασμού που κυκλοφορούσε στο νοσοκομείο Καρδίτσας εμφανίστηκε ο διοικητής του, Δημήτρης Κεχαγιάς.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κεχαγιάς ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί λεπτομερώς για το ζήτημα μόλις ολοκληρωθεί η σχετική ΕΔΕ, ενώ πρόσθεσε ότι «οι εμβολιασμοί συνεχίζονται απρόσκοπτα και η ανταπόκριση είναι πέραν πάσης προσδοκίας».

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας:
«Σε συνέχεια της υποβληθείσας παραίτησής μου, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργού Υγείας, θα προβώ σε αναλυτικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα μετά την ολοκλήρωση της διενεργούμενης ΕΔΕ.

Επί του παρόντος, όμως, δηλώνω κατηγορηματικά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά όσων ψευδώς και με δόλο, παρότι γνωρίζουν την αλήθεια, διακινούν την πληροφορία ή δηλώνουν ότι ήμουν, είτε διακινητής είτε σε γνώση της διακίνησης του επίμαχου εγγράφου συναίνεσης εντός του νοσοκομείου.

Τους καλώ να ανακαλέσουν.

Ενημερωτικά και μόνον θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται απρόσκοπτα και η ανταπόκριση είναι πέραν πάσης προσδοκίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.