Ο Κουρέτας μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Σε μια επιτυχημένη σχέση η γυναίκα πρέπει να θαυμάζει τον άνδρα και ο άνδρας πρέπει να προσέχει τη γυναίκα». Με μια φράση «δανεισμένη» από το βιβλίο του ψυχιάτρου Ματθαίου Γιωσαφάτ ξεκίνησε την ομιλία της η δημοσιογράφος – κλασσική φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες η περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη Λύκειο Ελληνίδων και με τίτλο «Γυναίκα – Η αρχή του κόσμου».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και η Βίκυ Φλέσσα ανέπτυξε το θέμα σε ένα ζωντανό διάλογο πάνω στη σκηνή με το δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Λίγο νωρίτερα στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας τόνισε ότι είναι σημαντικό τους ανθρώπους της ζωής μας να τους τιμούμε όσο βρίσκονται στη ζωή και κάθε μέρα. Ο ίδιος μίλησε για τις γυναίκες της δικής του ζωής. «Είμαι πια βέβαιος ότι χωρίς αυτές δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απ’ όσα έκανα στη διαδρομή μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρέτας.
Στην εκδήλωση έγινε επίσης παρουσίαση από το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας με χορούς και τραγούδια που υμνούν τη γυναίκα η οποία κατέχει εξέχουσα θέση στο δημοτικό τραγούδι, το οποίο προβάλλει τους ποικίλους ρόλους της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.