Ο Λαρισαίος «Spider Man» που μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών (βίντεο)

Η Λάρισα γεννά «αστέρια» κι αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά χάρη στο νεαρό τρασέρ Περικλή Παπακώστα, ο οποίος κυριολεκτικά το ζει κάνοντας παρκούρ οπουδήποτε και αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τον κάθε περαστικό.

Ο ίδιος, με μότο ζωής «Normal life is boring» (Η κανονική ζωή είναι βαρετή), έχει τρελό πάθος με το extreme, με την υπερπήδηση εμποδίων όποια κι αν είναι αυτά: τοίχοι, πεζούλια, κάγκελα, γέφυρες. Όπου βρεθεί η αγάπη του για το παρκούρ δεν ελέγχεται και καταλήγει να «ξεδιπλώνει» το απίστευτο χάρισμά του χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις σωματικές του ικανότητες.

Από τα πιο κεντρικά σημεία της Λάρισας, έως τις βουνοκορφές, τα φαράγγια και τις ακτές που παραθερίζει εντυπωσιάζει. Φτάνει να δείτε με τι κόλπα κάνει back flip (σάλτο πίσω) και βουτά στα νερά.

Πάντα μαζί του η παρέα του, η οποία είτε θα συμμετέχει στις επιδείξεις παρκούρ, είτε θα καταγράφει τις κινήσεις του σε βίντεο, ούσα δίπλα του μέχρι και στην Κεντρική πλατεία όπου φορώντας σκαρπίνια τόλμησε την περιβόητη κωλοτούμπα. Και ναι… την πέτυχε!

Ο Περικλής διαθέτει -εδώ και τέσσερα χρόνια- κανάλι στο youtube, όπως και λογαριασμό στην πλατφόρμα του Tik – Tok με την επωνυμία Periklis Papakostas, εξίσου πετυχημένα και τα δύο, με εξαιρετική απήχηση και πολλές προβολές. Παρακολουθήστε τον και σίγουρα θα εκπλαγείτε με τις φιγούρες του, που κόβουν την ανάσα.

Δείτε βίντεο από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στο Tik – Tok:

Νικόλας Σελητσιανιώτης, onlarissa.g

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.