Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη εξηγεί γιατί δεν έστειλε φωτογραφίες με τις κόρες τους

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από τις οικογένειες τους.

Ωστόσο, η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία ανυπομονούσε να διαβάσει γράμμα από τις κόρες της, τελικά επικοινώνησε με την αδελφή της.

Η ίδια όταν συνειδητοποίησε ότι ο πρώην σύζυγος της δεν έστειλε φωτογραφίες και κάποιο κείμενο για την Σοφία, ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Δεν πρόκειται να έχω αυτό που θέλω, εμένα το επίκεντρο, η ζωή μου ολόκληρη είναι η Ραφαέλα και η Χριστοφορία, περίμενα μία φωτογραφία να δω πως είναι, πως είναι τα πρόσωπα τους. Ένα μηνυματάκι ότι μαμά σε βλέπουμε σε σκεφτόμαστε σε αγαπάμε αυτά που λένε τα παιδιά στην μάνα τους. Υποθέτω ότι ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφία των κοριτσιών μας να τις δω και το μήνυμα λόγω της αντιδικίας που έχουμε καιρό τώρα».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου επικοινώνησαν με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας, Βασίλη Βουτσέλα και τον ρώτησαν για ποιο λόγο τα παιδιά τους δεν έστειλαν φωτογραφία στη μητέρα τους.Όπως ανέφερε ο ίδιος η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης δεν τον ενημέρωσε.

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό», είπε ο Βασίλης Βουτσέλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.