Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πάει… Hollywood

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έγινε γνωστός και εκτός συνόρων. Εταιρείες του Hollywood δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για την ταινία με θέμα τη ζωή και τη δράση του Έλληνα φαντομά…

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας παραμένει άφαντος μετά την κινηματογραφική του απόδραση το 2009 από τον Κορυδαλλό. Τα σενάρια από τότε δίνουν και παίρνουν. Οι συζητήσεις επεκτάθηκαν και εκτός συνόρων και πλέον το Hollywood ετοιμάζεται για μια ταινία που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η ζωή και η κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα θα μεταφερθεί στο Hollywood. Η ιστορία του… most wanted Έλληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά.

Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περιβόητη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Τελικά, ζει ο Έλληνας φαντομάς; Και αν ναι, που βρίσκεται;
Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες που λένε ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες.

Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για το ποιο θα αναλάβει αυτό το μεγάλο project.

«Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα studio, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κος Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.