Παραμένει δασωληνωμένος ο 68χρονος με κορωνοϊο από την Μαγνησία

Μετά από 30 και πλέον ημέρες σήμερα η Λάρισα είναι η πρώτη φορά που στην ενημέρωση δεν καταγράφει κρούσμα. Όμως η πρόσφατη επέλαση του κορωνοϊού έχει αφήσει τα σημάδια της έντονα στις ΜΕΘ των δύο νοσοκομείων της πόλης μας καθώς ακόμη συνεχίζουν να νοσηλεύονται ασθενείς. Πάντως η κατάσταση φαίνεται να είναι σημαντικά καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες του Αυγούστου.

Στο ΠΓΝΛ είναι στη ΜΕΘ δύο ασθενείς. Πρόκειται για δύο άντρες 75 και 65 ετών αντίστοιχα οι οποίοι είναι διασωληνωμένοι. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης είναι 12 ασθενείς , ενώ ένας ασθενείς με ήπια συμπτώματα νοσηλεύεται στον 4ο όροφο του νοσοκομείου. Συνολικά δηλαδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 15 ασθενείς.

Στο ΓΝΛ στην ΜΕΘ νοσηλεύονται 4 ασθενείς. Πρόκειται για μια 31χρονη η οποία είναι αποσωληνωμένη αλλά παραμένει στη ΜΕΘ. Επίσης στη ΜΕΘ και αποσωληνωμένη νοσηλεύεται μια 64χρονη γυναίκα, ενώ ένας 85χρονος φαίνεται να έχει αναρρώσει, καθώς το τεστ που του έγινε είναι αρνητικό και δεν αποκλείεται αύριο να πάρει εξιτήριο. Παραμένει στην εντατική και δασωληνωμένος ένας 68χρονος από την Μαγνησία.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.