Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Βόλου-Φαρσάλων

Παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών δημιουργίας παρακαμπτηρίου, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση –Βελτίωση –Συντήρηση –Τεχνικά Έργα- Ασφαλτόστρωση της ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ- ΒΟΛΟΥ», ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας:

«1. Την παράταση των κατωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου, με:

(α) Διακοπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου, από τη Χ/Θ 16+400 (διασταύρωση προς Πολυδάμειο) έως τη Χ/Θ 21+600 (διασταύρωση προς Αγ. Χαράλαμπο),

(β) Την κίνηση των οχημάτων μέσω παρακαμπητηρίου (μήκους 14χλμ) «Διασταύρωση προς Βασιλικά-Πολυδάμειο-Παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός Ρηγαίου στη διασταύρωση προς Ασπρόγεια –Ερέτρεια –Άγιος Χαράλαμπος, λόγω εκτέλεσης εργασιών δημιουργίας παρακαμπτηρίου, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση –Βελτίωση –Συντήρηση –Τεχνικά Έργα- Ασφαλτόστρωση της ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΒΟΛΟΥ και σε εκτέλεση της ανωτέρω (3) σχετικού εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας/Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας, για χρονικό διάστημα έως και 20-12-2018.

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.