Πατέρας: Είναι ψεύτης απέναντί μου ο πρωθυπουργός

Για όλους και για όλα μίλησε στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Πέμπτης ο ορισθείς, αλλά παραιτηθείς, διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο Κώστας Πατέρας υπήρξε λάβρος για Τρικαλινούς «στελέχη της Ν.Δ., αλλά και άλλους παράγοντες που ξεκίνησαν έναν αθέμιτο πόλεμο απέναντί μου».

«Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι τρικαλινοί» συνέχισε βάζοντας στο κάδρο και τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη (Νέζη και Δημητριάδη) «καθώς ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης πήραν την απόφαση να δεχθούν την παραίτηση μου ώστε να μην αναγκαστεί σε παραίτηση ο Υπουργός Υγείας και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού»!!!

Μιλώντας στην εκπομπή της Ευαγγελίας Σωτηρίου και απαντώντας και στις ερωτήσεις του Βασίλη Αλεξίου (εκ μέρους του trikalavoice.gr) ο Κώστας Πατέρας επανέλαβε τα περί ηλικιακού ρατσισμού της Ν.Δ. και αν και αρχικά προσπάθησε να μην εκθέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξέσπασε (σ.σ. μάλιστα εδάκρυσεν) λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός υπήρξε ψεύτης απέναντί μου», αποκαλύπτοντας ότι στη συζήτηση που έκαναν προ ενάμισι έτους στο γραφείο του, όταν και εκλήθη να συμβάλει στην προσπάθεια να επιστρέψει η Ν.Δ. στην εξουσία υπήρξε και τρίτο πρόσωπο παρών το οποίο μπορεί να βεβαιώσει όσα ειπώθηκαν με «κλειστές πόρτες». Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.