Περιοδεία «χωρίς μεσάζοντες» για τον Μητσοτάκη στη Λάρισα

Θα δει κτηνοτρόφους και νεολαίους

Νέου είδους επικοινωνία επιχειρεί στην επίσκεψή του στη Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη το οποίο είναι ακόμη υπό διαμόρφωση από τους στενούς του συνεργάτες και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστο Καπετάνο, στοχεύει σε μία άνευ προηγουμένου επαφή με τη «βάση» αφήνοντας στην άκρη τα τετριμμένα ραντεβού με εκπροσώπους φορέων ή θεσμών.

Έτσι, μετά την Καρδίτσα όπου το Σάββατο το… κυρίως πιάτο της επίσκεψης περιέχει συζήτηση με αγρότες της περιοχής, την Κυριακή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί το πρωί στο Σαρακατσάνικο αντάμωμα στο Περτούλι, ενώ το απόγευμα, αφού μεσολαβήσει ξεκούραση στη Λάρισα, θα μετακινηθεί σε κάποιο χωριό της Ελασσόνας, με το Βλαχογιάννι ή τη Βερδικούσια να είναι τα επικρατέστερα.

Εκεί, πιθανότατα στην πλατεία του χωριού, θα συναντηθεί ελεύθερα με κτηνοτρόφους της περιοχής, με τους οποίους και θα έχει εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για τα προβλήματά τους.

Αργότερα, αναμένεται επιστροφή στη Λάρισα και βόλτα στο κέντρο της πόλης το οποίο θα συνοδευτεί με κουβέντα με νέους σε κάποιο από τα πολλά στέκια.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/06/21/periodia-choris-mesazontes-gia-ton-mitsotaki-sti-larisa-tha-di-ktinotrofous-ke-neoleous/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.