Πέταξε στα σκουπίδια λεφτά και έγγραφα αλλά τα βρήκε στη χωματερή!

Σακούλες με απορρίμματα αλλά και τσάντα με πολύτιμα έγγραφα και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό κρατούσε στα χέρια της χθες το πρωί Λαρισαία, μητέρα δύο παιδιών, και μέσα στη βιασύνη της να βρεθεί στο κατάστημα που διατηρεί, όλα κατέληξαν στον κάδο των απορριμμάτων!

Την γκάφα της την κατάλαβε στη συνέχεια, αφού έφτασε στο κατάστημα, ωστόσο ήταν κάπως αργά για να διορθώσει άμεσα το λάθος της! Έτρεξε στον κάδο αλλά δεν είχε προλάβει το απορριμματοφόρο του Δήμου Λαρισαίων, καθώς είχε περάσει και είχε συλλέξει τα σκουπίδια (και την τσάντα με τα λεφτά και τα έγγραφα) λίγη ώρα πριν!

Ωστόσο τελικά το απόγευμα κατάφερε και τα εντόπισε!!! Ο σύζυγός της άμεσα επικοινώνησε με τους υπαλλήλους του ΧΥΤΑ, οι οποίοι κράτησαν το απορριμματοφόρο και το περιεχόμενό του στην άκρη, και η Λαρισαία μαζί με φίλους άρχισαν την αναζήτηση της χαμένης τσάντας, βρίσκοντάς την τελικά ανέπαφη!!!

Τυχερή μέσα στην ατυχία της σίγουρα η Λαρισαία, που δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τόσο τους υπαλλήλους του ΧΥΤΑ όσο και τους φίλους της απο χθες!

Πηγή: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.