Πήγε να μαζέψει τσάι και σκοτώθηκε…

Δυστυχώς υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του ο άνδρας που έπεσε σήμερα το πρωί σε χαράδρα της Τριγγίας, ενώ μάζευε τσάι με φίλους του.

Όπως κατέγραψε η ιστοσελίδα TaMeteora.gr, ο τραγικός επίλογος γράφηκε πριν λίγο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος συνταξιούχος Αστυνομικός (Α.Γ.), και αφού προέκυψε και άλλο απρόοπτο περιστατικό, καθώς έσκασε ένα λάστιχο του ασθενοφόρου 10 χλμ. έξω από την Καλαμπάκα στην περιοχή των Τριφυλλιών Κρύας Βρύσης.

Ασθενοφόρο άλλο δεν υπήρχε διαθέσιμο (κάτι που φέρνει με τραγικό τρόπο το μείζον πρόβλημα της επαρχίας μας ξανά στην επικαιρότητα), κι έτσι ο άτυχος συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στην καρότσα ενός οχήματος του Δήμου Καλαμπάκας, που έτυχε να περνά από την περιοχή!

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος συνταξιούχος αστυνομικός βρέθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βαριά τραυματισμένος σε χαράδρα της Τριγγίας, όπου έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ μάζευε τσάι με φίλους του.

Μετά από δύσκολη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 8 πυροσβέστες από την Π.Υ. Καλαμπάκας υπό τον συντονισμό του Διοικητή τους Βαγγέλη Τσιορλίδα αλλά και απλοί πολίτες, μεταφέρθηκε με φορείο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με τα απρόοπτα που ακολούθησαν, και η σορός του έφθασε τελικά μετά από 4 περίπου ώρες στην Καλαμπάκα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.