Ποιοτικά Μεταχειρισμένα BMW & MINI σε προνομιακές τιμές στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου, στην έκθεση της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στη Λάρισα, μπορείτε να δείτε από κοντά τα ετοιμοπαράδοτα Ποιοτικά Μεταχειρισμένα BMW & MINI που έχει εξασφαλίσει η Παπαδόπουλος ΑΕ για εσάς.

Μόνο για αυτή την εβδομάδα η αγορά του αγαπημένου σας μοντέλου BMW ή ΜΙΝΙ γίνεται πιο εύκολη και δελεαστική, καθώς τα επιλεγμένα Ποιοτικά Μεταχειρισμένα BMW & ΜΙΝΙ συνοδεύονται από νέες προνομιακές τιμές, άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και δυνατότητα ανταλλαγής του αυτοκινήτου σας.

IMG_2304Η γκάμα των μεταχειρισμένων μοντέλων BMW & MINI που θα δει ο επισκέπτης αποτελείται από δημοφιλή μοντέλα όπως η BMW Σειρά 1, η BMW X1, το ΜΙΝΙ Cooper και το ΜΙΝΙ Countryman, αλλά παράλληλα υπάρχουν επιλογές και για BMW Σειρά 5 και για BMW Σειρά 7.

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ σας προσκαλεί να αναζητήσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας και να το αποκτήσετε με προνομιακούς όρους έως την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6 η έκθεση της IMG_2299ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως της 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέσετε στο 2410 851800. Για να δείτε άμεσα όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα πατήστε «εδώ»

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
Επίσημος Έμπορος BMW & ΜΙΝΙ
6ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων
Τ. 2410 851800
www.bmw-papadopoulos.gr
www.mini-papadoopulos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.