Πλακιάς για Καρυστιανού: Και ξαφνικά μετά από 44 μήνες γεμάτους ξυλόλιο μπήκε στη ζωή μας η υδραζίνη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νέες αιχμές στη Μαρία Καρυστιανού εκτοξεύει ο Νίκος Πλακιάς, αυτή τη φορά σχετικά με τα αίτια της πυρόσφαιρας στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Αφορμή, η αναφορά που έκανε η Μαρία Καρυστιανού στην υδραζίνη ως πιθανή ουσία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η Μαρία Καρυστιανού είχε κάνει λόγο για την υδραζίνη, που κατά την ίδια, θα μπορούσε να σχετίζεται με όσα συνέβησαν μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την Κυριακή (04.10.2026) την αντίδραση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) προχώρησε σε καυστικό σχόλιο για τη μετατόπιση της συζήτησης από το ξυλόλιο στην υδραζίνη.

«Και ξαφνικά μετά από 44 μήνες γεμάτους ξυλόλιο μπήκε στην ζωή μας η Υδραζινη. Ναι αυτό είναι σύμφωνα με τις αποκαλύψεις σε δημοσιογράφο το εύφλεκτο υλικό που κουβαλούσε το τρένο. Και έτσι το ξυλόλιο που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και στο χημείο του κράτους οφείλεται στην καύση των υλικών των τρένων. Α!!! Τι είναι η υδραζίνη; Είναι καύσιμο για πυραύλους και μάλλον τώρα θα χρησιμοποιηθεί και σαν καύσιμο για βλήματα παντός τύπου».

 

Υδραζίνη: Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εύφλεκτη, τοξική χημική ένωση που χρησιμοποιείται κυρίως ως καύσιμο σε πυραυλικά συστήματα, δορυφόρους και ειδικά στρατιωτικά βλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.