«Πλημμύρισε» με τρακτέρ το κέντρο της Αγιάς- «Δεν δίνει λύσεις η κυβέρνηση…» (βίντεο)

Μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής μπροστά από την κεντρική πλατεία της Αγιάς με τους παραγωγούς της περιοχής να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς επτά μήνες μετά τον Daniel βλέπουν την πολιτεία να μην έχει μεριμνήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί τρακτέρ από ολόκληρη την επαρχία συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αγιάς με τους μηλοπαραγωγούς και τους καστανοπαραγωγούς να φωνάζουν για τις αποζημιώσεις.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς, Γιώργος Ζέικος, σημείωσε πως η παραγωγή των μήλων βρίσκεται ακόμα μέσα στα ψυγεία, ενώ η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει μεριμνήσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που άφησε ο Daniel.

Αντίστοιχα και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας, Βαγγέλης Κρανιώτης, κάλεσε την κυβέρνηση να σταθεί πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία της Αγιάς.

«Οι αγρότες της Αγιάς αγανακτισμένοι βγαίνουν στους δρόμους καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει την κοροϊδία», δήλωσε ο Τάσος Κωστούλας από τον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς.

Να σημειωθεί πως στην κινητοποίηση συμμετείχε και ο Δήμος Αγιάς που με απόφαση έκλεισε τις υπηρεσίες, για να συμπαρασταθούν οι εργαζόμενοι στη διαμαρτυρία των αγροτών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.