Ποιες ημέρες και ώρες θα είναι κλειστή η Κοιλάδα των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.

Αναλυτικά:
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς, στο πλαίσιο των εργασιών τακτικής εξαμηνιαίας επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, ως κατωτέρω:

α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Δευτέρα (24-10-2022) και την Τρίτη (25-10-2022) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, για την οποία θα εφαρμοστεί το παρακάτω τυπικό σχέδιο των ΟΜΟΕ ΣΕΕΟ:

Σχέδιο 2.1.2 (Παράκαμψη) του Παραρτήματος Γ΄ των ΟΜΟΕ ΣΕΕΟ – ΦΕΚ905/20.05.2011 για εργοτάξια μακράς διάρκειας υπεραστικών οδών, στα δύο παρακάτω σημεία αποκλεισμού:

∙ Κόμβος Αμπελακίων επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά

∙ Κόμβος Ομολίου επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

β. Αποκλεισμός των χώρων στάθμευσης εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την αποφυγή εγκλωβισμού κάποιου χρήστη εντός της Κοιλάδας, κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της.

γ. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.