Προφυλακίστηκαν οι δύο Τρικαλινοί για το κύκλωμα ναρκωτικών

Απολογήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας διαφθοράς. Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr οι δυο Τρικαλινοί απολογούνταν από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης για συμμετοχή τους στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και κοκαϊνης σε Τρίκαλα, Αθήνα και Πελοπόννησο. Ο 32χρονος γνωστός Τρικαλινός φέρεται να υποστήριξε πως είναι χρήστης και όχι έμπορος ναρκωτικών, αναλαμβάνοντας ως ένα σημείο τις ευθύνες του, μα όχι το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδεται. Ο Τρικαλινός αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι εισήλθε στο κύκλωμα για να το αποκαλύψει, δίχως να ενημερώσει τους ανωτέρους του. Οι δυο κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Παράλληλη δικογραφία για τις ληστείες στα Τρίκαλα
Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη δικογραφία που εξετάζει τη σχέση του κυκλώματος με τις δυο ληστείες και τις τρεις απόπειρες που σημειώθηκαν πέρυσι στην πόλη, σε σπίτια γνωστών Τρικαλινών, με πανομοιότυπο τρόπο.

Στην υπόθεση είναι εμπλεκόμενος άλλος ένας αστυνομικός, ενώ καταζητούνται δύο πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται να είχε αρχηγικό ρόλο.

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.