Πρώην αντιδήμαρχος κατέθεσε αγωγή κατά του Δ. Τρικκαίων

Ο Μπάμπης Δεληλίγκας κατέθεσε αγωγή εναντίον του Δήμου Τρικκαίων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Μπάρδα για την περίφημη εικόνα του παππού του που… κατέβηκε από την αίθουσα του Δ.Σ. Τρικκαίων.

Η κίνηση του Μπάμπη Δεληλίγκα (… επί πολλά έτη αντιδημάρχου Τρικκαίων και αντινομάρχη Τρικάλων) επιβεβαιώνει το προ μηνός ρεπορτάζ του trikalavoice.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr Μπάμπης Δεληλίγκας κατέθεσε σήμερα αγωγή εναντίον του Δήμου Τρικκαίων και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ. Μιχάλη Μπάρδα ζητώντας ως αποζημίωση για «ηθική βλάβη» το ποσό των 260.000 €.

Για να υπενθυμίσουμε πως φτάσαμε ως εδώ η εικόνα του… παππού του Δεληλίγκα, Βασίλειου Δεληλίγκα, είχε τοποθετηθεί με απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής το 2010 στην αίθουσα του Δ.Σ., έπειτα από ενέργειες του Μπάμπη ο οποίος παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αυτός ήταν ο πρώτος δήμαρχος Τρικκαίων το 1895.

Η νέα Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου δεν αναγνώρισε τις ενέργειες αυτές και με πρόταση του προέδρου του Δ.Σ. Μιχάλη Μπάρδα προχώρησε στην «αποκαθήλωση» του Βασιλείου Δεληλίγκα από τους τοίχους της αίθουσας συνεδριάσεων τους οποίους κοσμούν πορτραίτα όλων των δημάρχων. Ακολούθησαν εντάσεις και… διαπραγματεύσεις, ο Βασίλειος Δεληλίγκας (ντυμένος τσολιάς) δεν αποκαταστάθηκε ποτέ και πλέον ο εγγονός του Μπάμπης Δεληλίγκας πάει την υπόθεση στα… Δικαστήρια.

«Λυπάμαι μόνο γιατί με τη συμπεριφορά τους οι συγκεκριμένοι κύριοι με υποχρέωσαν να κάνω αγωγή στο ίδιο μου το σπίτι, το Δήμο Τρικκαίων τον οποίο υπηρέτησα επί πολλά χρόνια»έχει δηλώσει ο ίδιος ο Μπάμπης Δεληλίγκας στο trikalavoice.gr.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.