Πρωτοσέλιδο η Διώτη για… λίρες που «βρέθηκαν» στις σήραγγες των Τεμπών!

Ούτε στα πιο απίθανα όνειρά της δε μπορούσε να φανταστεί η πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, πως μία – μεταξύ τύρου και αχλαδίου – ανάρτηση της στο facebook, θα γίνονταν πρωτοσέλιδο σε αθηναϊκή εφημερίδα και θα έκανε το γύρο της Ελλάδας!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Το απόγευμα της 12ης Φεβρουαρίου, η Λαρισαία πρώην βουλευτίνα, αναρτά στον «τοίχο» της, προφανέστατα με περιπαικτική διάθεση το εξής: «Πίνουμε ένα τσίπουρο το μεσημέρι, παρέα.
Την ώρα που συζητάμε για το πώς απολύθηκε ένας από την ομήγυρη, πετάγεται ένας άλλος και λέει:

» Τ’ ακούσατε ε; Εμένα μου το πε ένας φίλος μου που είναι κολλητός ενός χρυσοχόου.
Στις σήραγγες που ανοίξανε τώρα στα Τέμπη, οι εργάτες βρήκαν λίρες, βαθιά θαμμένες στη γη, που είχαν κρύψει οι αντάρτες στην Κατοχή.
Δεν είπαν κουβέντα στον εργολάβο, τα μοιράστηκαν οι εργάτες μόνοι τους κι έπειτα πήγαν στο χρυσοχόο, τον κολλητό του φίλου μου και τις πούλησαν. Καλή μπάζα. Έχει υψηλή τιμή ο χρυσός σήμερα».

Εφτά άνθρωποι γυρίσαμε τον κοιτάξαμε. Κι οι εφτά ήπιαμε από μια γερή γουλιά, πριν πούμε κουβέντα.
Ένας νέος αστικός μύθος γεννήθηκε στην πόλη μας.»

Μάλιστα, η παραπάνω ανάρτηση σχολιάστηκε στο ίδιο ύφος από την παραπολιτική στήλη του onlarissa.gr!

Σήμερα το πρωί όμως, ενώ βρίσκονταν στην Αθήνα όπου και εργάζεται, η κ. Διώτη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωνε πως «την είδε το πρωί στον Παπαδάκη»!

Η απορία της Λαρισαίας γρήγορα λύθηκε, όταν είδε το πρωτοσέλιδο αθηναϊκής εφημερίδας, η οποία επικαλούμενη τα παραπάνω, έγραφε με πηχυαίους τίτλους για τις… λίρες και την αναφορά της κ. Διώτη.

Η αντίδραση της πρώην βουλευτίνας σήμερα, με νέα ανάρτησή της στο facebook, εξόχως απολαυστική:

dioti-fb

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/02/17/protoselido-egine-iro-dioti-gia-lires-pou-vrethikan-stis-siranges-ton-tempon/