Ψάχνουν τις επαφές του ποδοσφαιριστή με κορωνοϊό, στα Τρίκαλα

Μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχει να διαχειριστεί ο ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα.

Μετά την εκδήλωση κρούσματος κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή ομάδας των Τρικάλων ακολουθούνται αυστηρά πρωτόκολλα και ιχνηλάτηση των πρώτων και κοντινών επαφών του. Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, φοιτητής στα Τρίκαλα, εκδήλωσε συμπτώματα κορωνοϊού την περασμένη Τρίτη και αφού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και αγωνίστηκε μάλιστα και σε φιλικό την περασμένη Κυριακή. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ξεκινούν ιχνηλάτηση στους συμπαίκτες με τους οποίους μετακινούνταν από και προς τις προπονήσεις, με ένα αυτοκίνητο και αναλόγως σε δεύτερο χρόνο και στο υπόλοιπο τιμ και σε αντίπαλες ομάδες.

Εντωμεταξύ η ομάδα των ΜΕΤΕΩΡΩΝ που ήταν μια από αυτές που αγωνίστηκε ως αντίπαλη με την ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά από επικοινωνία του προέδρου της ομάδας, με τον ΕΟΔΥ και το Τηλεφωνικό Κέντρο 1135 και βάση του πρωτοκόλλου της ΕΠΟ η ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τον φιλικό αγώνα που έχει αύριο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας. Δεν διατρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.