Ραντεβού που κρίνει την ενότητα των αγροτικών κινητοποιήσεων σήμερα στον Πλατύκαμπο

Τετ – α – τετ θα έχουν σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Πλατυκάμπου αγρότες που ανήκουν στο πανελλαδικό συντονιστικό των μπλόκων κι αγρότες από το λεγόμενο «μπλόκο των Τεμπών».

Η συνάντηση κατά πληροφορίες του onlarissa.gr θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία αυτοδιοικητικών παραγόντων του δήμου Κιλελέρ , πιθανότατα στην αίθουσα του αγροτικού συνεταιρισμού.

Στόχος είναι η εξεύρεση της «χρυσής τομής» βάσει της οποίας θα μπορέσουν να πορευτούν από κοινού δύο μπλόκα, που εδώ και δεκαετίες – για πάνω από 20 χρόνια – κινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Με δεδομένα αφενός ότι για πρώτη φορά οι Καρδιτσιώτες αγρότες δε θα έρθουν στη Λάρισα, καθώς ήδη ανακοίνωσαν «μπλόκο» στον Ε65, αλλά και τη χαμηλότερη του αναμενομένου συμμετοχή στις περυσινές κινητοποιήσεις, το σενάριο της κοινής συμπόρευσης όχι απλά υπάρχει ως ενδεχόμενο στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά θεωρείται και ισχυρό.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2018/01/19/rantevou-pou-krini-tin-enotita-ton-agrotikon-kinitopiiseon-simera-ston-platykabo/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.