Σε καρναβαλικούς ρυθμούς ο Τύρναβος

Στο πνεύμα του Καρναβαλιού ο Δήμος Τυρνάβου με πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που πραγματοποιούνται τόσο από το Δήμο όσο και από τις ομάδες καρναβαλιστών, τους συλλόγους και τα καταστήματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τσικνοπέμπτη 20.02.2020

Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική, κρασί και σουβλάκια στην Πλατεία Αγοράς στον Τύρναβο, 12:00 το μεσημέρι.
Τσικνίζουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου και ζωντανή μουσική στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, στις 13:00.
Τσικνίζουμε στο ‘ΜΑΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ’ από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.
Ελάτε να τσικνίσουμε και να ακούσουμε ρεμπέτικες μουσικές παρέα με τους «Λάληδες» στο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου Τσικνίζει στο café Εν Τυρνάβω με την μπάντα του Α. Μαλάκου και Φ. Νικόπουλου, στις 10:00μμ.
Τσικνοπέμπτη και το ΘΕΜΑ Coffee Music Bar παίρνει φωτιά από νωρίς το απόγευμα. Με πολύ φαγητό, χορό και ποτό. Στα decks ποιος άλλος; Γιάννης Τσιγκούλης για ένα υπέροχο BBQ party, στις 7:00μμ.
Το τσίκνισμα ξεκινά νωρίς το μεσημέρι στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar! Ξεφαντώστε με ωραία μουσική και άφθονο φαγητό!
Τσικνίζουμε στο Αναψυκτήριο με ζωντανή μουσική με τους Φίλιππα Λιάνο, Γιώργο Γράβαλο, Γιάννη Ταουσάνη.
Ρεμπέτικη βραδιά στο Πέριξ και live με τους Δημήτρη Κατσαβάκη (κιθάρα, φωνή), Κυριακάκη Νάνσυ (φωνή) και Ρήγα Μαρκόπουλο (βιολί, μπουζούκι)
BBQ Night στο Block 10. Τσικνοπέμπτη και «μπλοκάρουμε» από νωρίς με σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα πολλά!
Παρασκευή 21.02.2020

Μπαρμπαριά στα Δένδρα, στις 7:00μμ
Η Μπάντα της Φλώρινας με χάλκινα των αδελφών Βαλκάνη στο café Εν Τυρνάβω, στις 10:00μμ.
Σάββατο 22.02.2020

Αναβίωση του εθίμου της φωτιάς στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου με τη συμμετοχή των ΖΟΥΛΟΥ και ζωντανή μουσική με την Μπάντα του Μύλου, στις 7:00μμ.
Οι Καρναβαλιστές του ’70 συναντούν τους ‘ΤΕΜΠΕ’ σε ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι στο café Αυλαία.
Μασκέ πάρτι με το 4ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου στο café Εν Τυρνάβω, στις 4:00μμ.
Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών «Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» διασκεδάζει με tην ορχήστρα του Λάμπρου Τσιοτίκα στο café Εν Τυρνάβω, στις 10:00μμ.
Disco party στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar! Ταξιδεύουμε σε μια άλλη εποχή, όπου η disco μουσική και τα πάρτι είχαν την τιμητική τους.
Κλαρινοκατάσταση: Το café CUCCI υποδέχεται την ορχήστρα των Σάκη Φασούλα στο βιολί και Βαγγέλη Κεντρούλη στο κλαρίνο για μια αξέχαστη βραδιά. Ώρα έναρξης 11:00μμ.
Κυριακή 23.02.2020

3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ενηλίκων «Χορεύοντας την Αποκριά» στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 11:00πμ.
Το έθιμο της φωτιάς αναβιώνει στην κεντρική πλατεία Αμπελώνα με ζωντανή μουσική, στις 7:00μμ.
Μασκέ πάρτι με το 1ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου στο café Εν Τυρνάβω, στις 5:00μμ.
Δευτέρα 24.02.2020

Μπαρμπαριά στα Δελέρια, στις 7:00μμ
Τρίτη 25.02.2020

Μπαρμπαριά στο χώρο της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου, στις 7:00μμ.
Disco Masque Party. Βάλτε τη στολή σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε σε ρυθμούς της πιο ξέφρενης δεκαετίας 80’s στο café Εν Τυρνάβω, στις 10:00μμ.
Ο Χάρυ, η Μέγκαν και το Βασιλικό διαζύγιο στο ΘΕΜΑ Coffee Music Bar. Σας προσκαλούμε στο πάρτι για την παρουσίαση των φετινών στολών. Ξεφάντωμα με βρετανικό άρωμα στις 9:00μμ.
Τετάρτη 26.02.2020

Μπαρμπαριά στο Δαμάσι, στις 7:00μμ.
Ποντιακή βραδιά στο ΘΕΜΑ Coffee Music Bar με τους Παπαδόπουλο Ραφαήλ, Κοσκερίδη Χρήστο και Ζυρπιάδη Ιωάννη να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια του Πόντου, στις 9:00μμ.
KOKOBLOCK RETRO NIGHT: Γυρνάμε το χρόνο πίσω σε εποχές που αγαπήθηκαν και «μπλοκάρουμε με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των 90s και 00s στο Block 10.
Πέμπτη 27.02.2020

Μπαρμπαριά στη Ροδιά, 6:00μμ
Φωτίζουμε με φαναράκια τον ουρανό του Τυρνάβου. Μαζί μας, η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και η ορχήστρα jazz της Φιλαρμονικής Δ. Τυρνάβου, στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου στις 7:00μμ. Ακολουθεί μπλουζ – ροκ μουσική με την μπάντα High Speed Band.
Αν θες και εσύ να είσαι από τους πρώτους που θα δουν από κοντά τον Οδυσσέα και τις Ξελογιάστρες του, η ομάδα της πρωτοτυπίας και των βραβείων σε περιμένει στις 22:00, στην επίσημη παρουσίαση των φετινών στολών και σε ένα party όλο μυστήριο στο cafe-bar «Ναυάγιο», εκεί που χτυπάει η καρδιά του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού! Αλέξης Μπεκίρης, Πάτροκλος Καλέσης!
Ο πεζόδρομος του Groupie κουνιέται σε βάλκαν ρυθμούς με τη «Χάλκινη Πανδαισία».
Κλαρινοκατάσταση! Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου διασκεδάζει με την ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου στο café Εν Τυρνάβω, στις 10:30μμ.
Ο Γιάννης Ζιάκος με το κλαρίνο του και την υπέροχη ορχήστρα του θα είναι στο ΘΕΜΑ Coffee Music Bar για να χορέψουμε σε παραδοσιακούς ρυθμούς. Στο τραγούδι η Λένα Ζέτα, στις 9:00μμ.
Παρουσίαση στολής στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar. Κάναμε το Παπιγιόν Διαφάν! Οι άγριες μέλτσες είναι εδώ!
Μπαρμπαριά στο Αναψυκτήριο και live με τους Θέμη Σαμαντζή, Δημήτρη Κατσαβάκη, Έλενα Γράβαλου, Χρήστο Φουκαλά.
Υποδεχόμαστε τους «ΑΛΜΚΑΝ» από την πόλη της Αθήνας για ένα μοναδικό Live στις 9:00μμ στο Πέριξ (Πεζόδρομος Αγ. Παρασκευής 6).
APACHE THE SHOW: Οι ινδιάνοι ξανάρχονται! Φοράμε τα φτερά μας, βαφόμαστε στα χρώματα του πολέμου και η μάχη ξεκινά! Φόρα τα «ινδιάνικά» σου και ζήσε το πιο τρελό show της φυλής των Apache! (fireworks, O2, χαρτοπετσετοπόλεμος) στο Block 10.
Παρασκευή 28.02.2020

Ο Δήμος Τυρνάβου παρουσιάζει το μοναδικό Τόνι Σφήνο και την ομάδα του σε μία συναυλία με απεριόριστο κέφι και πολύ χορό. Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 8:00μμ.
Αναβίωση του εθίμου της φωτιάς στην πλατεία Αργυροπουλίου, στις 7:00μμ.
Αποκριάτικο πάρτι του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ Κ. Εφραιμίδου-Μάικου & Κ. Μπλάντα στο café Αναψυκτήριο στις 4:00μμ.
Masque Party από το Φροντιστήριο Αγγλικών Π. Μίγα – Α. Λουλέ στο café Εν Τυρνάβω στις 4:00μμ.
Ξενυχτάμε μαζί σας στο ‘ΜΑΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ’.
Disco Party με τις επιτυχίες των χρυσών δεκαετιών 70’s – 80’s – 90’s στο
Κρητικό γλέντι και όχι μόνο… Ο Μιχάλης Μαρακάκης μας υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά στο café Εν Τυρνάβω, στις 11:00μμ.
Party Masque στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar. Ντυθείτε ή γδυθείτε και ελάτε να διασκεδάσουμε! Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την επιβράβευση του καλύτερου μασκαρά!
Samoladay and Band: Σαμολαδαίοι the Band. Τα λόγια είναι περιττά στο café CUCCI φυσικά! Μαζί μας και τα Φσέκια γλεντάνε μέχρι πρωίας. Θα γίνει μπατιρντί!. Ώρα έναρξης 11:00μμ.
Με χορό και με τραγούδι θα το ξημερώσουμε! Banda en topika live στο Πέριξ σε ρυθμούς παραδοσιακούς και γλέντι μέχρι το πρωί!!!
CAPTAIN AMERICA & WONDER WOMAN: Το πάρτι του αποκριάτικου γκρουπ μας είναι εδώ! Σας παρουσιάζουμε τη στολή μας και μπαίνουμε σε αποκριάτικο mood με ένα υπερηρωικό πάρτι στο Block 10.

Σάββατο 29.02.2020

Αποκριάτικη διαδραστική εκδήλωση με ξυλοπόδαρο και μασκότ αγαπημένων παιδικών ηρώων, Κεντρική πλατεία Τυρνάβου στις11:00π.μ.
Μοντέρνος χορός στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 6.00μμ. Απονομή βραβείων του Διαγωνισμού Ζωγραφικής από το βιβλιοπωλείο ΙΔΕΕΣ του κ. Τάσου Ψύρρα.
Ελάτε να αναδείξουμε και να βραβεύσουμε την miss lady στα καλλιστεία των Ζουλού. Άφθονο γέλιο στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 9:00μμ.
Ξενυχτάμε στο ρυθμό της πόλης ‘ΜΑΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ’.
Το πάρτι θεσμός είναι γεγονός! Dj Jimbo – carnival edition στο Groupie.
«Αμάρτησε μαζί μου κι έλα…» να μετατρέψουμε το μαγαζί «της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα», στο café Εν Τυρνάβω, στις 11:00μμ.
Το πάρτι ξεκίνησε και έχουμε μπει σε ρυθμούς του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Πού αλλού; Στο ΘΕΜΑ Coffee Music Bar με τον Γιάννη Τσιγκούλη στα decks να μας υπόσχεται ένα ξέφρενο πάρτι στις 9:00μμ. Μην ξεχάσετε να φορέσετε τις μάσκες…
Κινούμαστε σε Latin ρυθμούς στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar περιμένοντας τη μεγάλη παρέλαση!
Το γλέντι συνεχίζεται στο café CUCCI. Μαζί μας οι Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου, Μιχάλης Ζουριδάκης. Τα Φσέκια ξεσαλώνουν στους ρυθμούς της ορχήστρας.
Live Βουκολική Διαταραχή. Κλαρίνο σε παραδοσιακούς ρυθμούς ξεσηκώνουμε τον Τύρναβο για το μεγάλο ξεφάντωμα του τυρναβίτικου καρναβαλιού στο Πέριξ.
Block pres. KONSTANTINOS PILATOS: ο ένας και μοναδικός Konstantinos Pilatos το Σάββατο 29/02 κοντά μας στο Block 10 για μια τρελή αποκριάτικη βραδιά! Μπλοκάρουμε μέχρι το πρωί και μπαίνουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού…
Κυριακή 01.03.2020

Νότες και μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μακρύγιαλου και τη Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Τυρνάβου στις 13:00΄.
Η Μεγάλη Παρέλαση στις 6.30μμ.
Το Κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία συνοδεύεται από χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον Τυρναβίτικο ουρανό σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Τα χάλκινα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη μας διασκεδάζουν στην πλατεία της πόλης μέχρι το πρωί!
Η μεγάλη παρέλαση. Οι Σκωτσέζοι του Groupie με σύνθημα: «Με σημαία μας μια φούστα».
‘ΜΑΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ’ από το μεσημέρι μέχρι το ξημέρωμα. Ξενυχτάμε γιατί η νύχτα είναι μεγάλη.
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»… Συνεχίζουμε τις αμαρτίες με του Δημήτρη Ντάλλα και dj Dim Sempas back to back στο café Εν Τυρνάβω.
Η μεγάλη παρέλαση έφτασε και οι Χάρυ και Μέγκαν μετά την αποχώρηση από το Βασίλειο αποφάσισαν να κάνουν ένα μίνι ταξιδάκι. Πρώτος προορισμός το ΘΕΜΑ Coffee Music Bar για να ζήσουν μια αξέχαστη παρέλαση στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι. Μετά το πάρτι συνεχίζεται στο παλάτι του Γιάννη Τσιγκούλι! Όλοι εκεί!
Μετά τη μεγάλη παρέλαση οι Άγριες Μέλτσες δεν επιστρέφουν στο Διαφάνι αλλά στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar με ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς!
Τα Φσέκια έτοιμα ντυμένα με τη Μάγισσα του Μπάλιακα και τις Νεράιδες του Λουσφακίου ξεκινάνε για τη μεγάλη παρέλαση από το café CUCCI και επιστρέφουν εκεί για πιάσουν τον π_ _ _ _ο!!! Στα decks ο μοναδικός DJ ΘΥΜΙΟΣ!
Κυριακή πριν την μεγάλη παρέλαση ξεφαντώνουμε στο Πέριξ για να χορέψουμε στους ρυθμούς της μεγάλης παρέλασης. Στα deck’s ο pater σε disco party 80s και τρελό ξεφάντωμα!
BLOCK PARADE: Η παρέλαση αρχίζει και τελειώνει εδώ, οι CAPTAIN AMERICA & WONDER WOMEN Μπλοκάρουν από νωρίς το απόγευμα, και μετά την παρέλαση, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Block 10 για την πιο τρελή αποκριάτικη νύχτα!
Καθαρά Δευτέρα 02.03.2020

Το παραδοσιακό έθιμο του Μπουρανί αναβιώνει στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Γαϊτανάκι Μπουρανί και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, 11:00πμ. Και από το μεσημέρι και μετά το Γαϊτανάκι Μπουρανί συνεχίζει στην πλατεία Αγοράς με δρώμενα και πειράγματα της ημέρας.
Τυρναβίτικα έθιμα και το δρώμενο του Μπουρανί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο,11:00πμ.
Κούλουμα, χοροί και τραγούδια στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα.
Παραδοσιακά Κούλουμα – Γαϊτανάκι, χοροί και τραγούδια σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου.
‘ΜΑΚΡΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ’ με τσιπουράκι και νηστήσιμα μεζεδάκια από τα χεράκια της μαμάς…
Καθαρά Δευτέρα στο Groupie ‘Back to back Chris Kios & Apostolis Thirty leaves’.
Ψηλά θα τον σηκώσουμε τον «Γκιώνη» προσκυνάμε και χορευτές θα φέρουμε στριγκάκια θα φοράνε. Ελένη Μαντζουράνη, Evans Marciano Garcia, Lena Jolina. Sexy dancers στο café Εν Τυρνάβω.
Μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί… Το ΘΕΜΑ Coffee Music Bar θα καεί παρέα με του Το καταπληκτικό συγκρότημα των έξι ατόμων έρχεται στο ΘΕΜΑ για να μας παρουσιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο την έντεχνη, παραδοσιακή και ροκ μουσική του. Θα τους απολαύσουμε στις 4:00μμ. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη εμπειρία. Να είστε όλοι εκεί!
Μετά την ίντριγκα του Διαφανίου έρχεται το δρώμενο του Μπουρανί σε ένα πάρτι μέχρι τελικής πτώσης στο Παπιγιόν All Day Coffee Bar.
Μπρε μπρε μπρε και σολομπικ και ξανά πάλι μπικ. Τα Φσέκια αναβιώνουν το μπουρανί με ροδαλούς και καραμελένιους π_ _ _ _ _ _ς στο café CUCCI. Ελάτε να τους πιάσετε για να σας πάει καλά. Μαζί μας οι Samoladay and band από τις 4:00μμ και μετά δίνουν το ρυθμό.
Καθαρά Δευτέρα μεσημέρι στο Αναψυκτήριο με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.
Καθαρά Δευτέρα παίρνουν τα γκιντίκια αέρα και ξεσηκώνουν τον κόσμο του Τυρνάβου με το δικό τους τρόπο. Live Γκιντίκι στο Πέριξ στις 2:00 το μεσημέρι.
BLOCK pres. STAVROS GOVAS. Μπουρανί και στο Block 10παίρνει αέρα το ……! Το πιο Hot πάρτι είναι εδώ! Μπλοκάρουμε σε μπουρανίτικους ρυθμούς και στους ήχους του Dj Stavros Govas (Royce, Βόλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.