«Σφαγή» στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Καταγγελίες και υπονοούμενα για συνάδελφό της από τη διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος Στέλλας Ντούβλη, εν αναμονή του αν. υπουργού Υγείας Π. Πολάκη.

Ο Π. Πολάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Τρίκαλα την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου, και θα έχει συναντήσεις με τις διευθύνσεις και το προσωπικό του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας ιδρυμάτων, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση που θα διοργανώσει η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντωμεταξύ στο Νοσοκομείο Τρικάλων επικρατεί σάλος από χθες λόγω μιας περίεργης ανάρτησης, με πολλά υπονοούμενα από την Στέλλα Ντούβλη, διευθύντριας του Αναισθησιολογικού Τμήματος. Μάλιστα στην ανάρτησή της αυτή παρενέβη ο ίδιος ο Π. Πολάκης ζητώντας… ονόματα και διευθύνσεις. Ιδού τι έγραψε η Στέλλα Ντούβλη και έγινε χαμός:

«Ποιός, ποιός, θέλω να ξέρω ποιός? Ποιός κοινοποιεί και σχολιάζει ομιλίες του Υφυπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τα τρωκτικά του χώρου της Υγείας, ενώ ο ίδιος είναι υπόδικος για σκάνδαλα και όχι μόνον του χώρου της Υγείας
( ακούγονται και τρελά ποσά ανεύρεσης καταθέσεων!)? Ποιός πομπάζει δημόσια ( και μέσω FC) για μη κριθέντες ιατρούς , ενώ ο ίδιος δεν εκρίθη?
Ποιός ετοιμάζει το κοστούμι του (γραβάτα…όχι) να υποδεχθεί την άφιξη του Υφυπουργού στα Τρίκαλα? Πάντως εγώ θα προσπαθήσω να χαιρετίσω τον Υφυπουργό και να παραδώσω …κάποια στοιχεία, περιμένοντας κάποιες απαντήσεις για να δώ σαν Ιατρός του ΕΣΥ 35 χρόνια…, πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι!. Όταν το Θράσος περισσεύει σε αυτή την κοινωνία, οι υπόλοιποι πρέπει να επαγρυπνούμε. Καθήκον μας»!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.