Σκέφτονται να κλείσουν την Εθνική Oδό οι κάτοικοι των Αμπελακίων για τους πρόσφυγες

Παράσταση διαμαρτυρίας στο εκτακτό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τεμπών που θα γίνει στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι των Αμπελακίων διαμαρτυρόμενοι για την έλευση 32 προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Χθες πραγματοποιήθηκε μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα λαϊκή συνέλευση στην πλατεία της ιστορικής κοινότητας στην οποία έδωσε το παρόν και ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Νικολάου. Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι οι πρόσφυγες -σύμφωνα με τις τελευταίες επαφές που είχε ο δήμος- θα παραμείνουν στην περιοχή για 6 εβδομάδες καθώς έχουν πάρει άσυλο και θα προωθηθούν προς την Ε.Ε. Οι κάτοικοι αντέδρασαν ζητώντας να αποχωρήσουν οι πρόσφυγες και να μην έρθουν άλλοι καθώς φοβούνται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα υπήρξαν κάποιοι που ζήτησαν από χθες το βράδυ να κλείσουν την Εθνική οδό στο ύψος του Ευαγγελισμού κάτι που τελικά δεν έγινε.

Όμως υπάρχουν εισηγήσεις κάτι τέτοιο να γίνει μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνουν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο λένε πληροφορίες του larissanet. Είναι κάτι που πιθανότατα θα αποφασιστεί μετά το πέρας του συμβουλίου και ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν για το θέμα.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.