Σοκάρουν οι εικόνες από την Αγία Παρασκευή Τεμπών δυο μήνες μετά τις πλημμύρες ( βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αναμφίβολα τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου αποτέλεσαν ένα μεγάλο σοκ για όλους τους Θεσσαλούς, ενώ τα απόνερα αυτών των φαινομένων αποτυπώθηκαν στις εικόνες καταστροφής που ακολούθησαν.

φωτ. & βίντεο: larissanet.gr / Θανάσης Καλιακούδας

Ένα από τα πιο ιερά μέρη της περιοχής της Λάρισας και από τα πλέον επισκέψιμα είναι η Αγία Παρασκευή Τεμπών. Ένα μέρος πολύ όμορφο στο οποίο χιλιάδες πιστοί και όχι μόνο έκαναν πάντα στάση για να ανάψουν ένα κεράκι ή να ξεκουραστούν.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της καταστροφής αποτέλεσε η γέφυρα της Αγίας Παρασκευής, η οποία αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλους αλλά «λύγισε» από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας του Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, δυο μήνες μετά, οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός της larissanet σοκάρουν. Το τοπίο μοιάζει «βομβαρδισμένο» ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το μέγεθος της καταστροφής.

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.