Σπαρακτικά μηνύματα για τον 16χρονο Τριαντάφυλλο που σκοτώθηκε

Δάκρυα στην Καρδίτσα για τον άτυχο μαθητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος…

Μόλις στα 16 του χρόνια. Ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Ο βαρύτατος τραυματισμός του, την περασμένη Παρασκευή (15-04-2022), όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, αποδείχθηκε μοιραίος. Οι γιατροί στην Καρδίτσα πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το θαύμα που προσεύχονταν να γίνει οι στενοί συγγενείς του παιδιού, δυστυχώς δεν έγινε.

Ο διευθυντής αιμοδοσίας του νοσοκομείου στην Καρδίτσα, Κώστας Αθανασίου τονίζει στον Alpha: «Μετά το τροχαίο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Μετά ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.»

Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για αίμα. Ο 16χρονος Τριαντάφυλλος παρέμενε διασωληνωμένος αλλά η καρδιά του δεν άντεξε. «Το παιδί κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων μας» λέει ο Κώστας Αθανασίου. Τα σπαρακτικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του αδικοχαμένου παιδιού, διαδέχονται από νωρίς το πρωί το ένα το άλλο. Από φίλους και συμμαθητές που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον Τριαντάφυλλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.