Στα Πλατανούλια Λάρισας η χαμηλότερη θερμοκρασία στην Θεσσαλία σήμερα το πρωί

Μπορεί να έχουμε μπει στον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, ωστόσο ο καιρός δείχνει να μην έχει εναρμονιστεί με τις ενδείξεις του ημερολογίου.

Η έντονη αστάθεια των τελευταίων 10 ημερών με τις βροχές και τις καταιγίδες έριξε το θερμόμετρο αισθητά, δείχνοντας θερμοκρασίες που δεν ταιριάζουν στην εποχή που διανύουμε.

Έτσι, λοιπόν, τα Πλατανούλια της Λάρισας ξύπνησαν σήμερα με 9,4 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία η οποία είναι, μάλιστα, η χαμηλότερη σε ολόκληρη την Θεσσαλία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, όπως γνωστοποιεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοφιλής μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Ωστόσο, όπως όλες οι προγνώσεις δείχνουν ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται, με μια μικρή εξαίρεση το Σάββατο όπου και πάλι αναμένεται στην Λάρισα να βρέξει το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, φτάνοντας και τους 33 βαθμούς Κελσίου την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, και με το καλοκαίρι, επιτέλους, να κάνει γνωστή την έλευσή του και στα θερμόμετρα!

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.