«Star Ελληνική Ομορφιά» 18χρονη από την Καρδίτσα

Η 18χρονη Κωνσταντίνα Σοφιανού με καταγωγή από την Καρδίτσα, φόρεσε το στέμμα της «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 στα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (31/7) σε κέντρο της παραλιακής ζώνης στην Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα, κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής και στο τέλος του event φόρεσε το στέμμα της πιο ωραίας της Ελλάδας, κερδίζοντας παράλληλα και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς Ομορφιάς.

Η ίδια σε δήλωσή της μετά την μεγάλη επιτυχία της τόνισε:

Ευχαριστώ πολυ τη διοργάνωση «Star Eλληνικη Ομορφια» που έμαθε σε όλες μας τις φιναλίστ πως να είμαστε ενωμένες καθώς και τι θα πει αγάπη, κατανόηση, στήριξη και πιστή στον εαυτό μας. Ευχαριστώ τον διοργανωτή κύριο Νίκο Μπαμπαλή για την πολυτέλεια που μας πρόσφερε απλόχερα τις μέρες της προετοιμασίας καθώς και την κυρία Σύλβια Αντώναρου που μου έμαθε να ακούω και μας βοήθησε πολύ ώστε να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλη την οργανωτική επιτροπή για την βοήθεια που μας πρόσφερε καθως και τον κύριο Πετρούλια που μας πρόσφερε ψυχολογική υποστήριξη σε όλες τις αγχώδης στιγμές μας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο έβγαλαν ένα άριστο αποτέλεσμα και ξαναέβγαλαν τα ελληνικά καλλιστεία στην επιφάνεια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή που έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα και με έστεψε «Star Ελληνική Ομορφιά 2017.

Αναπληρωματική «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 αναδείχθηκε η 21 ετών Τζένη Πλάκουαπό την από την Αθήνα, ενώ τον τίτλο της «Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 φόρεσε η 23χρονη Αγγελική Σπηλιωτοπούλου που έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα. Ο τίτλος της «Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά» 2017 «πήγε» στην 17χρονη Έλενα Μαγουλά!

«Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 στέφθηκε η μόλις 16 ετών Αμαλία Καγιανιώτη από τη Χίο, ενώ «Β’ Miss Young Ελληνική Ομορφιά» 2017 ήταν η επίσης 16 ετών Βίκυ Κώστογλου από τις Σέρρες.

Την κριτική επιτροπή της βραδιάς απάρτιζαν οι: Μεγακλής Βιντιάδης (πρόεδρος), Μάκης Δάναλης, Γιάννης Βασιλειάδης, Λάμπρος Κουζουνάς, Αλέξανδρος Καλλέργης, Δέσποινα Μοιραράκη, Γκαμπριέλα Μπάνου, Λίλιαν Παπουτσόγλου, Ρένα Φλεβαράκη, Σταύρος Ποντίκης, Έλενα Μοσκιού (Miss Ελλάς 1987), Σοφία Αλεξανδροπούλου (Miss Ελληνίδα 1992), Παύλος Μάμαλος (χρυσός Παραολυμπιονίκης)

Η Κωνσταντίνα Σοφιανού έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Καρδίτσα καθώς η μητέρα της έχει γεννηθεί εκεί. Τα τελευταία τρία χρόνια ωστόσο βρίσκεται στην Κρήτη όπου και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της τοKarditsaLive.Net τόνισε ότι είναι μέσα στις προθέσεις της να επισκεφθεί το καλοκαίρι ξανά την πόλη μας αν και πλέον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της θα είναι αρκετά αυξημένες.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να φέρει και παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς!!!

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/08/02/star-elliniki-omorfia-2017-18chroni-apo-tin-karditsa/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.