Στην αντεπίθεση ο παίκτης ριάλιτι που κατηγορείται για ασέλγεια από 16χρονη μαθήτρια

Κεντρικό θέμα συζήτησης στα Φάρσαλα η καταγγελία 16χρονης για πασίγνωστο παίκτη ριάλιτι. Ο ίδιος αν και μακριά από την Ελλάδα, έχει ενημερωθεί πλήρως τόσο για τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη, όσο και για τις κινήσεις των δικηγόρων του…

Να κλείσει εν τη γενέσει του το θέμα που προέκυψε με την καταγγελία ανήλικης για παρενόχληση, θα επιχειρήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα η πλευρά του νεαρού παίκτη ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δικηγόροι του, έχουν έρθει σε επαφή με πλήθος νεαρών ατόμων που φέρονται να βρίσκονταν μπροστά στο επίμαχο περιστατικό τον περασμένο Δεκέμβριο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις μαρτυρίες τους που κατά τη δική τους πλευρά, διαψεύδουν τις καταγγελίες που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Λάρισας.

Όπως όλα δείχνουν στις επόμενες ώρες θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση, με τον παίκτη του ριάλιτι να έχει ενημερωθεί, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, για τα όσα εκτυλίσσονται στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά τέλος στα σενάρια που διακινούνται περί αποχώρησής του από το παιχνίδι, αυτά κατά οικείους του ανθρώπους, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας.

Η 16χρονη κατονομάζει τον παίκτη ριάλιτι στη μήνυσή της. Με αυτή ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, για τα όσα της έκανε όπως λέει πριν από περίπου 1,5 μήνα. Όταν μετά από νυχτερινή διασκέδαση, ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ αλλά η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Το συμβάν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έγινε αργά το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων, ενώ την επόμενη ημέρα – 3 Δεκεμβρίου – η 16χρονη προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία των γονιών της όπου και υποβλήθηκε μήνυση κατά του 27χρονου.

Η κ. Αγγελακοπούλου, δικηγόρος του κατηγορούμενου επιβεβαιώνει πως οι δυο τους συναντήθηκαν αλλά τονίζει ότι «δεν έγιναν όσα καταγγέλλονται. Ο εντολέας μου, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας της πόλεως, περίπου στις 12:30 τη νύχτα. Εκεί, ήταν μία παρέα παιδιών, η οποία χρονομετρούσε την προπόνησή του. Σε αυτή, βρίσκονταν και η μηνύτρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.