Στην Λάρισα για να πετάξει με F-16 ο πρωθυπουργός!

Πτήση στο βόρειο Αιγαίο, με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 52+ πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που απογειώθηκε από την αεροπορική βάση του ΑΤΑ στη Λάρισα.

Με άλλο F-16 πετά μαζί του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και με τρίτο, μονοθέσιο, αεροσκάφος, ως συνοδεία, ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έτσι και ο κ. Τσίπρας μπαίνει στο «κάδρο» των πρωθυπουργών που πέταξαν με F-16 όπως παλιότερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Προηγουμένως, του έγινε κανονικά η ενημέρωση για το σχέδιο πτήσης, φόρεσε τη στολή του ιπτάμενου, μπήκε στο κόπκιτ και με πιλότο ένα από τα έμπειρα στελέχη του ΑΤΑ, «πέταξε» με προορισμό το βόρειο Αιγαίο.

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;»

Νωρίτερα, τις πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πετάει με πολεμικό αεροσκάφος F-16 της 110 Πτέρυγα Μάχης που βρίσκεται στη Λάρισα, είχε επιβεβαιώσει το non paper που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης το Μέγαρο Μαξίμου.

Η άτυπη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.