Στο ψηφοδέλτιο Αγοραστού η Φανή Χαλκιά;

Ένα πολύ ενδιαφέρον «πηγαδάκι» …συνέλαβε ο φακός του onlarissa.gr το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο στη Λάρισας και συγκεκριμένα στο κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των τριών.

Το «ραντεβού» δόθηκε στο κατάστημα «Iceroll» ιδιοκτησίας του γνωστού Λαρισαίου μπασκετμπολίστα-προπονητή και επιχειρηματία Θοδωρή Λιάκου , όπου συναντήθηκε με τον κολλητό του φίλο και δημοφιλή ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε η επίσης φίλη τους, η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

Η είδηση όμως είναι άλλη… Ποιο ήταν το αντικείμενο συζήτησης και τι τους συνδέει άλλο, εκτός από την μακροχρόνια φιλία τους και τον κοινό τόπο καταγωγής τους;Η απάντηση είναι η ανάμειξή τους στα αυτοδιοικητικά της πόλης. Ο δε Αλέξης Γεωργούλης ως γνωστόν έχει επιτελέσει δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Τζανακούλη (μέχρι την παραίτησή του λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων), ο Θοδωρής Λιάκος έχει επίσης θέσει υποψηφιότητα στο παρελθόν και βρίσκεται σε σκέψεις να το επαναλάβει ξανά (σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές) και τέλος η Φανή Χαλκιά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.