Συγκινεί ο σύντροφος της Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»

Δεν έχει τέλος το δράμα των συγγενών και των οικείων των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, οι οποίοι θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την αδικοχαμένη Ιφιγένεια μίλησε στον ΑΝΤ1 ο σύντροφός της Φάνης, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο Intercity και κατάφερε να βγει ζωντανός έχοντας υποστεί μερικά εγκαύματα.

Αποκάλυψε ότι η 23χρονη είχε αγοράσει ένα λαχείο με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε χρήματα για να στηρίξει τη μητέρα της. Μάλιστα η κλήρωση θα γινόταν την 28η του Φλεβάρη, την ίδια μέρα με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Είχε ένα λαχείο και θα κληρωνόταν τη μέρα που θα μπαίναμε στο τρένο. Μου είπε ότι, “Φάνη, αν κερδίσω, θα πω στη μαμά μου να μην ξαναδουλέψει” γιατί η μαμά της προσπαθούσε πολύ για τα τρία της παιδιά.

Η Ιφιγένεια δεν είχε κακία μέσα της. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα και ότι αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Δε νιώθω ότι έκανα κάτι για να φταίω. Το μήνυμά μου, ότι δε θέλω να ξεχαστεί. Ήμασταν δυο χρόνια μαζί και δυστυχώς… έτυχε σε εμάς.

Εγώ είχα κάποια εγκαύματα στα χέρια μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία βοήθεια από την Πολιτεία, δεν έχω καμία επικοινωνία, τίποτα. Μόνο ψυχολογική, με είχαν πάρει δυο φορές. Πιο πολύ είναι η διάθεση, η απώλεια. Το σκυλάκι μου και η Ιφιγένεια που “φύγανε” μέσα σε τέσσερις μήνες και οι δυο», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Φάνης.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει νονός του μωρού που έφερε στον κόσμο η αδερφή της Ιφιγένειας το οποίο όπως είχε δηλώσει θα έπαιρνε το όνομά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.